بیماری ADHD SECRETS

بیماری adhd Secrets

بیماری adhd Secrets

Blog Article

کار آدرنالین چیست و آدرنالین خوب است یا بد؟ آدرنالین بسته به نوع سلول‌هایی که بر روی آنها عمل می‌کند عملکردهای متفاوتی دارد. با این حال، اثر کلی آدرنالین این است که بدن را برای واکنش “مبارزه یا فرار” در زمان استرس، یعنی بدن را برای فعالیت شدید یا ناگهانی آماده کند.

بالعکس اگر مغز دارای مقادیر بیش از حد دوپامین باشد، ممکن است حرکاتی غیر ضروری مانند تیک‌های تکراری و عصبی اتفاق بیفتد.(علائم کمبود دوپامین)

سطح کمتری از فعالیت در قسمتهایی از مغز که میزان توجه و فعالیت را کنترل می کنند ، ممکن است با ابتلا به بیش فعالی کودکان مرتبط باشد.

لازم به ذکر است که کلیه خدمات این مجموعه توسط متخصصان دوره دیده در زمینه های مختلف روانشناسی عرضه میگردد.

دوپامین یکی از انتقال‌دهندگان عصبی مغز است؛ مولکول‌های کوچکی که به عنوان پیام‌رسان بین نورون‌ها عمل می‌کنند. این ماده به دلیل نقشش در ردیابی واکنش بدن به پاداش‌هایی مانند غذا، رابطه جنسی، پول یا پاسخ صحیح به یک پرسش، شناخته شده است.

کودکان مبتلا به این نوع بیش فعالی، همزمان رفتار های بیش فعالی و تکانشی از خود نشان می دهند، اما توانایی توجه و تمرکز بر سر یک موضوع را دارند. 

اغلب به جزئیات اهمیت نمی دهد و اشتباهات سهل انگارانه می کند.

اما مهم‌ترین داورهای طبیعی که در افزایش دوپامین و طب سنتی استفاده می‌شوند، شامل موارد زیر هستند:

همانطور که اشاره شد دوپامین، نقش بسیار مهمی در بدن انسان ایفا می کند و کارایی فراوانی برای مغز دارد اما اصلی ترین کار دوپامین، مربوط به تاثیر شگرفی است که این ماده حیاتی بر مراکز پاداش و لذت در مغز باقی می گذارد. دوپامین، انرژی لازم را برای انجام کار و فعالیت برای ما فراهم می کند و توانایی ما را دو چندان می کند.

اگر کودک شما به اهداف خود نرسیده است ، متخصص اطفال عوامل زیر را ارزیابی می کند:

مقدار خیلی کم یا خیلی زیاد دوپامین می‌تواند باعث مشکلات سلامتی بسیاری در بدن شود، برخی از این مشکلات بسیار جدی هستند مانند بیماری پارکینسون یا کمبود انگیزه.

برعکس، افراد عادی معمولاً می توانند بهتر با استرس و اضطراب خود کنار بیایند و website به راحتی احساسات خود را کنترل کنند.

بنابراین می توان سبک های اصلی عشق که به آن ها اشاره گردید را جهت ایجاد عشق ثانویه با یکدیگر ترکیب نمود که عبارتند از:

نورون‌های دوپامین بر تفاوت بین پاداش‌هایی که تصور می‌کردید از یک رفتار دریافت می‌کنید و آنچه واقعا دریافت می‌کنید، نظارت می‌کنند.

Report this page